LËNDA | ECTS | STATUSI |
---|---|---|
Matematika I | 5 | OB |
Kimia e përgjithshme | 6 | OB |
Biologji | 5 | OB |
Fizika | 5 | OB |
Lënda e parë në industrinë ushqimore I | 5 | OB |
Sport I | 2 | OB |
Gjuhë angleze I | 2 | ZGJ |
Gjuhë franceze I | 2 | ZGJ |
Gjuhë gjermane I | 2 | ZGJ |
LËNDA | ECTS | STATUSI |
---|---|---|
Matematika II | 5 | OB |
Kimia organike | 5 | OB |
Mikrobiologjia e përgjithshme | 4 | OB |
Ekonomia ushqimore | 4 | OB |
Sport II | 2 | OB |
Informatikë | 4 | ZGJ |
Kimi analitike | 4 | ZGJ |
Biostatistik | 4 | ZGJ |
Gjuhë angleze II | 2 | ZGJ |
Gjuhë franceze II | 2 | ZGJ |
Gjuhë gjermane II | 2 | ZGJ |
LËNDA | ECTS | STATUSI |
---|---|---|
Operacionet teknologjike I | 5 | OB |
Biokimia | 6 | OB |
Mikrobiologjia ushqimore | 5 | OB |
Lënda e parë në industrinë ushqimore II | 4 | OB |
Kimia fizike | 4 | ZGJ |
Bazat e maqinerisë | 4 | ZGJ |
Termodinamik | 4 | ZGJ |
Hyrje në teknologjinë ushqimore | 4 | ZGJ |
Mbrojtja e ambientit jetësor | 4 | ZGJ |
LËNDA | ECTS | STATUSI |
---|---|---|
Operacionet teknologjike II | 7 | OB |
Kimia ushqimore | 7 | OB |
Bazat e të ushqyerit | 6 | OB |
Bioteknologjia ushqimore | 4 | ZGJ |
Proçeset e konzervimit të ushqimit | 4 | ZGJ |
Kontrolli i kualitetit të produkteve ushqimore | 4 | ZGJ |
Teknologjia e ujit | 4 | ZGJ |
LËNDA | ECTS | STATUSI |
---|---|---|
Teknologjia e përpunimit të drithërave | 8 | OB |
Teknologjia e përpunimit të fruta-perimeve | 8 | OB |
Praktikë profesionale | 6 | OB |
Teknologjia e përpunimit të mishit | 3 | ZGJ |
Enzimologjia ushqimore | 3 | ZGJ |
Menaxhimi në industrinë ushqimore | 3 | ZGJ |
Matjet dhe rregullimi i procesit | 3 | ZGJ |
Korozioni dhe ruatja e materialit | 3 | ZGJ |
Higjiena dhe sanitaria në industrinë ushqimore | 3 | ZGJ |
LËNDA | ECTS | STATUSI |
---|---|---|
Teknologjia e përpunimit të qumështit | 5 | OB |
Teknologjia e pjekjes dhe ushqimeve konditore | 5 | OB |
Punim diplome | 10 | OB |
Teknologjia e prodhimit te pijeve joalkoolike dhe freskuese |
3 | ZGJ |
Kontrolli dhe siguria e ushqimeve | 3 | ZGJ |
Ambalazhimi i produkteve ushqimore | 3 | ZGJ |