| LËNDA | ECTS | STATUSI |
|---|---|---|
| Matematika I | 5 | OB |
| Kimia e përgjithshme | 6 | OB |
| Biologji | 5 | OB |
| Fizika | 5 | OB |
| Lënda e parë në industrinë ushqimore I | 5 | OB |
| Sport I | 2 | OB |
| Gjuhë angleze I | 2 | ZGJ |
| Gjuhë franceze I | 2 | ZGJ |
| Gjuhë gjermane I | 2 | ZGJ |
| LËNDA | ECTS | STATUSI |
|---|---|---|
| Matematika II | 5 | OB |
| Kimia organike | 5 | OB |
| Mikrobiologjia e përgjithshme | 4 | OB |
| Ekonomia ushqimore | 4 | OB |
| Sport II | 2 | OB |
| Informatikë | 4 | ZGJ |
| Kimi analitike | 4 | ZGJ |
| Biostatistik | 4 | ZGJ |
| Gjuhë angleze II | 2 | ZGJ |
| Gjuhë franceze II | 2 | ZGJ |
| Gjuhë gjermane II | 2 | ZGJ |
| LËNDA | ECTS | STATUSI |
|---|---|---|
| Operacionet teknologjike I | 5 | OB |
| Biokimia | 6 | OB |
| Mikrobiologjia ushqimore | 5 | OB |
| Lënda e parë në industrinë ushqimore II | 4 | OB |
| Kimia fizike | 4 | ZGJ |
| Bazat e maqinerisë | 4 | ZGJ |
| Termodinamik | 4 | ZGJ |
| Hyrje në teknologjinë ushqimore | 4 | ZGJ |
| Mbrojtja e ambientit jetësor | 4 | ZGJ |
| LËNDA | ECTS | STATUSI |
|---|---|---|
| Operacionet teknologjike II | 7 | OB |
| Kimia ushqimore | 7 | OB |
| Bazat e të ushqyerit | 6 | OB |
| Bioteknologjia ushqimore | 4 | ZGJ |
| Proçeset e konzervimit të ushqimit | 4 | ZGJ |
| Kontrolli i kualitetit të produkteve ushqimore | 4 | ZGJ |
| Teknologjia e ujit | 4 | ZGJ |
| LËNDA | ECTS | STATUSI |
|---|---|---|
| Teknologjia e përpunimit të drithërave | 8 | OB |
| Teknologjia e përpunimit të fruta-perimeve | 8 | OB |
| Praktikë profesionale | 6 | OB |
| Teknologjia e përpunimit të mishit | 3 | ZGJ |
| Enzimologjia ushqimore | 3 | ZGJ |
| Menaxhimi në industrinë ushqimore | 3 | ZGJ |
| Matjet dhe rregullimi i procesit | 3 | ZGJ |
| Korozioni dhe ruatja e materialit | 3 | ZGJ |
| Higjiena dhe sanitaria në industrinë ushqimore | 3 | ZGJ |
| LËNDA | ECTS | STATUSI |
|---|---|---|
| Teknologjia e përpunimit të qumështit | 5 | OB |
| Teknologjia e pjekjes dhe ushqimeve konditore | 5 | OB |
| Punim diplome | 10 | OB |
| Teknologjia e prodhimit te pijeve joalkoolike dhe freskuese |
3 | ZGJ |
| Kontrolli dhe siguria e ushqimeve | 3 | ZGJ |
| Ambalazhimi i produkteve ushqimore | 3 | ZGJ |